Despre noi

Dr. Popovici Karina

Dr. Popovici Karina

Noi credem ca vremurile când pacientii mergeau cu teama si frica de durere la medicul stomatolog sunt de domeniul trecutului. Aparatura cat si metodele moderne de tratament sunt eficiente si asigura pacientilor confort prin diminuarea considerabila a durerilor resimtite in cadrul unui cabinet stomatologic.

Abordarea  pacientului in cabinetul stomatologic s-a schimbat si astfel relatia medic-pacient a devenit una de colaborare, astfel incat medicul ii propune pacientului mai multe metode de tratament iar pacientul isi poate exprima parerea si isi poate alege metoda de tratament pe care el o considera cea mai potrivita pentru nevoile si posibilitatile sale. Exista metode moderne si abordari noi pentru realizarea unui zambet mai frumos, pentru tratarea sau macar ameliorarea diferitelor probleme stomatologice.

Dr. Popovici Traian

Dr. Popovici Traian

Puteti avea incredere in experienta noastra si in inaltul nostru profesionalism pentru realizarea unor tratamente de calitate care sa va redea zambetul si functionalitatea unor dinti sanatosi.

"Cavitatea bucala este o ,,oglinda” a starii de sanatate a organismului, fara sanatatea cavitatii bucale, nu te poti considera un om sanatos" (Dr. Everett Koop). 

Cabinetul Karina Dent deschis in anul 1991 se mandreste cu aniversarea a peste 20 de ani de activitate in care numerosi pacienti au plecat multumiti de tratamentele realizate. Multi pacienti se bucura  chiar si dupa 20 de ani de lucrarile realizate in cabinetul nostru. Va asteptam sa va convingeti de profesionalismul nostru.    

Dr. Popovici Traian